:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Rabu, 5 Julai 2017

1hari 1entri

1hari 1entri


Assalamualaikum.. Morning readers..

Sebenarnyakan kita tengah cabar diri sendiri ni tau.
WAJIB ada 1entri untuk 1hari.
Bila buat macam tu, baru la cantik je blog kan?



Harini dah 5hb.
Last update 1hb julai. 
Maknanya dah terhutang 4entry.
So nak kena bayar denda ni. 
Bukan taknak update.
Kerja rumah banyak sangat. 😅😅

Niat nak konsisten tu memang dah lama dah. 
Makanya start julai ni kena laksanakan.
Sekalipun entri pendek pendek je.

Kita taknak hilang readers tersayang.
Kita taknak blog 'Cinta Itu Indah' ni lenyap macam tu je..

Sebolehnya macam macam kita ni nak share tau.
Entri raya pun tak keluar lagi ni. Hihi..

Waiting ya. 😉

4 ulasan:

  1. Moga terus bersemangat ya...

    BalasPadam
  2. go mimie go..yakin blh..hehe

    BalasPadam
  3. huhu.. teman rasa macam tak boleh tapi kena boleh kan jugak.. takka blog penuh pasal review aje kan.. kih3

    BalasPadam